Bloemenwand huren? Bekijk ons aanbod met levering in België

  • Thomas 

Op zoek naar een mooie bloemenwand die je kan huren voor jouw huwelijk, bedrijfsevent of baby borrel? Wij helpen je graag verder om jouw eye-catcher te regelen. Een feest organiseren is sowieso al stressvol, dus wij verzorgen zowel de levering, installatie en afbraak van de bloemenmuur zodat jij je geen zorgen hoeft te maken.

Goedkope bloemenmuur huren België

FlowerWall probeert met transparante prijzen en bloemenmuren van hoge kwaliteit van jouw event een knap feest te maken met een unieke sfeer.

Met levering en afbraak kan je bij ons terecht voor een totaaloplossing om jouw event op te fleuren met een unieke muur.

Waar kan ik een bloemenmuur plaatsen?

Een bloemenmuur is een eye-catcher voor heel wat verschillende events. Er zijn dan ook heel wat redenen om een bloemenwand te kiezen voor jouw event. WIj geven je in elk geval wat inspiratie waar een bloemenmuur van FlowerFlow schittert:

  • Gebruik een bloemenmuur als voor jouw feest als fotowand. Instax camera of iPhone bovenhalen en laat die foto’s (selfies!) maar komen.
  • Als achtergrond voor een ceremonie wordt een bloemenwand ook vaak ingezet.
  • Tijdens een trouw kan de bloemenmuur perfect ahcter de ere-tafel worden geplaatst om nadruk te leggen op die tafel.

In een andere blogpost lees je meer leuke ideeën voor in het inzetten van een bloemenmuur op events.

Wij zijn er zeker van dat deze lijst jou al op weg kan helpen. Of je hebt zelf een leuk ideetje om een muur te gebruiken.

Welke bloemenmuren verhuren jullie?

Alle informatie over onze muren kan je op de homepage vinden. Kijk daar dus even rond om onze muren te bekijken, de afmetingen, prijzen, kleuren, …

Nog op zoek naar iets? In onze veelgestelde vragen beantwoorden we misschien ook jouw vraag. Je kan ons altijd ook contacteren via e-mail met jouw specifieke vragen of wensen.