De allerleukste party props voor elke bloemenmuur!

  • Thomas 

Er zijn heel wat redenen om een bloemenmuur te huren om van jouw event een knaller te maken waar je gasten nog lang over napraten. Dankzij leuke party props maak je van de bloemenmuur een nóg leukere plek om onvergetelijke foto’s te (laten) maken van de gasten.

Hoewel je bij party props voornamelijk zal denken aan een photobooth, zijn deze photobootaccessoires ook perfect in te zetten in combinatie met een bloemenwand. Je maakt de foto’s extra fun! Ze zijn bovendien vrij goedkoop aan te schaffen en herbruikbaar. Conclusie: een bloemenmuur huren is een goed idee, party props er bij halen is een nog beter idee.

Bruiloft photo props

Een bruiloft is onvergetelijke dag voor de bruid en bruidgemon, maar ook alle gasten aanwezig vergeten niet snel een trouwfeest. Maak deze dag dus extra onvergetelijk door het gebruik van een flower wall in combinatie met wedding photo props.

Voorbeeld van photo props voor een huwelijk

Samen met de bruid en/of bruidegem poseren is een ware eer, en wordt extra speciaal met een coole party prop in het bruiloftthema.

Babyshower photo props

Vier de komst van jouw kindje met een flower wall en exciting babyshow photo props!

Een meisje op komst!

Poseer met de toekomstige oma, opa en meters/peters!

Verjaardagsfeest met party props

Je viert een verjaardag? Denk dan aan het kopen van een aantal supper toffe party props om het feestje helemaal leuk te maken. Laat de gasten schateren van het lachen: een snorretje, een rare bril, … Zoek een leuk setje party props uit en maak jullie klaar om te poseren in groep voor de bloemenmuur!

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!

Themafeest party props

Bij een themafeest gaat iedereen volledig of deels verkleed in lijn met het opgelegde thema. Zet het thema volledig door en zorg dat je ook party props hebt in dit thema of deze stijl.

Party props 80s (eighties) feestje