Feestdecoratie huren? Huur eens een bloemenmuur voor je volgend event

  • Thomas 

Als party-planner weet je maar al te goed dat een feestje grondige voorbereiding nodig heeft. Vooral de juiste feestdecoratie zorgt er voor dat de gasten zich helemaal in feeststemming begeven. Je denkt ongetwijfeld aan ballonnen, confetti en slingers en zo voort. Oké, goed, maar maak je volgende event (zoals verjaardagsfeest of –fuif, baby borrel, huwelijk) meer dan enkel een standaard feestje en kies voor een bloemenmuur!

Bloemenmuur voor een babyshower

Laat jouw kindje schitteren op de babyshower. Je maakt unieke foto’s (of laat unieke foto’s maken door een fotograaf) dankzij de bloemenmuur als achtergrond. De bloemenmuur met een lichte kleur zal bovendien licht weerkaatsen, wat er voor zorgt dat er indirect licht  in de foto’s aanwezig is: zeker een voordeel om goed belichte foto’s te kunnen nemen van jouw schatje(s).

Sta alleen als moeder of vader op de foto, of ga met meerdere op de foto staan samen met het kindje om deze unieke momenten vast te leggen voor later.

Bloemenmuur voor een verjaardag (feest of fuif)

Een verjaardag is toch echt wel uniek: je verjaart maar 1 keertje per jaar en je wordt telkens een jaartje ouder. Zeker wanneer men 16 jaar wordt (sweet 16 feestje), 18 jaar (volwassen), 20, 25, 30 , … is een stevig feestje toch wel aan de orde!

Een bloemen muur, die zowel binnen als buiten kan staan, kan een verjaardagsfeest doen uitblinken in zijn originaliteit en unieke sfeer.

Ook bij een fuif is een bloemenmuur een goed idee als achtergrond decoratie. Laat de gasten stevig feesten in de luxueuze sfeer van bloemen.

Onze ‘Champagne’ bloemenmuur zal schiterteren op jouw feest

Bloemenmuur voor een huwelijks- of trouwfeest

Een trouwfeest (of huwelijksfeest) is vaak een feest waar veel volk aanwezig is: vrienden en familie van de twee personen die trouwen komen allemaal samen. Je gasten zijn vaak al vele weken of zelfs maanden op de hoogte of uitgenodigd, dus hun verwachtingen liggen dan ook hoog om deel te mogen uitmaken van een weelderig feest.

De juiste keuze van decoratie kan jullie helpen om die sfeer van overvloed in de zaal binnen te brengen. Kies een goede locatie uit voor de bloemenmuur, zoals de hoek van de zaal, of aan de ingang. Kies je voor de ingang, dan kan je ook kiezen om foto’s te laten nemen van de gasten als ze de zaal binnen komen.