Huur een bloemenwand om jouw standje op de beurs of tentoonstelling uniek te maken!

  • Thomas 

Een standje op een beurs bemachtigd? Heel fijn, een beurs is namelijk een unieke gelegenheid om jouw producten en diensten aan de man te brengen. Beurzen trekken heel wat mensen die vaak specifiek op zoek zijn naar wat jij aan te bieden hebt. Toch moet je ook durven opvallen: de locaties van de beurzen is vaak enorm groot met veel standhouders. Wij stellen even voor hoe een bloemenmuur jouw stand beter kan helpen opvallen, wat op het einde van de rit meer bezoekers over de vloer zal helpen  komen.

Plaats een bloemenmuur als achtergrond van jouw beursstandje

Heb je al ooit een compleet leeg standje gezien op een beurs, dan weet je dat dit er enorm saai uit ziet. Een standje dat werd opgebouwd, heeft vaak 3 witte lege muren en niets meer.

Enkel de standhouders die voldoende moeite doen om hun standplaats aan te kleden, zullen opvallen in hun creativiteit en die extra paar ogen naar zich kunnen gericht krijgen.

Dankzij een bloemenmuur vul je meteen een heel groot deel van de leegte op. Bloemen zijn sinds oudsher gekend als een positief en genereus symbool: ze stralen warmte uit en vertrouwen. Plaats je dus een muur in, aan of voor jouw stand op de  beurs, dan hevel je die gevoelens over naar jouw merk.

Organiseer een wedstrijdje dankzij de bloemen wand

Zowat elk persoon houdt wel van een leuk spelletje. En wat is er leuker dan een wedstrijd organiseren voor jouw bezoekers? Laat hen het aantal bloemen tellen in de wand gemaakt van bloemen, bijvoorbeeld? Het levert gegarandeerd geanimeerde discussies op tussen jouw bezoekers en ze gaan uiteraard ook tegen jou praten om het antwoord te kennen.

Close-up van één van onze bloemenmuren.

Kortom, een wedstrijd is een ware ijsbreker om je bezoekers warm te maken voor jouw stand en hen actief met jouw merk te laten interageren.

Bloemenwand als extensie van jouw merk

Een bloemenwand kan een perfecte extensie zijn van jouw merk. Hoewel een bloemenwand zowat bij elk merk perfect kan aansluiten, leunen sommige merken zich nog beter aan. Voornamelijk merken die zich situeren in de luxe (verzorgingsproducten, parfums, welnes, …) of high-end artikels (horloges, sierraden, boten, …) zullen een aanzienlijke meerwaarde verkrijgen dankzij een bloemenwand.

Nog op zoek naar extra inspiratie voor een luxe merk voor inrichting en aankleding van de wanden? Als wanddecoratie kan je 1 wand met bloemen bedekken, en een andere volledig in goudkleuren schilderen. Dit zorgt voor een knap effect die net als jouw merk pure luxe uitstraalt.

Een tv scherm voor de flower wall

Ook een TV scherm kan worden gebruikt in combinatie met de flower wall. De flower wall zorgt voor de ideale decoratie voor jouw beurs, en de tv zorgt voor de nodige informatie via beeld en klank.

Bovendien kunnen de draden van de televisie (stroom, HDMI, …) perfect worden weggewerkt (verborgen) in de bloemenmuur, zodat alles naadloos integreert.