Leuke ideeën hoe je een bloemenmuur kan inzetten voor jouw event

  • Thomas 
Pink flowerwall

Een mooie bloemenmuur kan zowat elk event een niveau hoger tillen. Bloemen maken events dat tikkeltje meer feestelijk, kleurrijk en chique. Wil jij / willen jullie dus ook een bloemenmuur huren; zoals voor een trouw, baby shower, communie, lentefeest, verjaardag, .. ? Dan kan deze blogpost jouw misschien wat extra inspiratie geven om die bloemenmuur helemaal tot zijn recht te laten komen voor jou.

Organiseer een fotoshoot voor de bloemenmuur

De meest voor de hand liggende keuze voor een bloemenmuur is om unieke foto’s te nemen voor de floral backdrop. Neem unieke selfies, of ga in groep voor de bloemenmuur staan. Gegarandeerd levert dit pareltjes van foto’s op, die je vervolgens online kan delen of gebruiken in een fotoalbum.

Tip! Je gebruikt een instant camera (zoals Instax) om foto’s van je gasten te maken. Alle gasten zullen genieten van de aandacht, en ze kunnen hun eigen foto meenemen naar huis – een uniek geschenkje die iedereen zal appreciëren.

Transformeer een (lelijke of lege) muur

Een bloemenmuur is groot, dus een bloemenmuur plaatsen valt meteen op, waar die dan ook staat. Plaats hem centraal tegen een grote (lege) muur en de ruimte zal er compleet anders uit zien. Op die manier transformeer je bijvoorbeeld een oude fabrieksmuur om via deze wanddecoratie in iets totally classy.

Deel een ruimte op in meerdere delen

Maak een te grote ruimte intiemer door een bloemenmuur te plaatsen als afscheiding. Twee ruimtes voor de prijs van een!

Plaats wat meubilair voor de muur

Een bank, een tafeltje, twee krukjes, … Zowat ieder stuk meubilair kan een leuke toevoeging zijn om vervolgens leuke foto’s te nemen.

De bloemenmuur verbergt je geheim

Niet iedereen hoeft te weten wat er zich achter de bloemenmuur bevindt. Vind je die oude radiator maar niets: zet er dan de bloemenmuur voor! Ook een deur kun je er mee wegstoppen, zodat niemand nog die doorgang gebruikt.