Waarom een bloemenmuur kiezen voor jouw volgende event: Top 3 redenen

  • Thomas 

Nog aan het twijlfen of een bloemenwand wel een goede keuze is voor jouw event of feestje? Er zijn heel wat leuke dingen die je kan doen om van jouw dag een speciale dag te maken, en wij overtuigen je graag dat een bloemenwand echt wel een must is.

1 – Celebrities kiezen ook voor een flower wall

Een bloemenwand (ook wel bloemenmuur of flower wall genoemd) is hét middelpunt van het betere feest. Bloemenmuren zijn helemaal in opmars en je ziet ze dan ook opduiken bij fashion shows van Dior, of op het huwelijk van Kim Kardashian, Natalie Portman en Lady Gaga.

2 – Massa’s bloemen, zonder het prijskaartje van echte bloemen

​Gaf je al eens een bosje bloemen cadeau aan iemand, of aan jezelf? Je bent al gauw ergens tussen de 30 en 50 euro kwijt. Een hele bloemenmuur met echte bleoemen zou dan ook helemaal onbetaalbaar worden (en dat terwijl die echte bloemen maar een aantal dagen zouden mee gaan). Gelukkig is een bloemenmuur met faux flowers wél betaalbaar. Een gigantische muur kost jouw geen fortuin, maar ziet er wel echt uit.

3 – De bloemenmuur is een blijvende herinnering

Bloemenmuren zie je wel eens op de Instagram accounts van celebrities verschijnen, op televisie voorbij gaan, … maar er blijven nog steeds erg weinig events die een bloemenmuur hebben. Ideaal dus voor jouw event om er met kop en schouders bovenuit te komen en te schitteren met een hoop bloemen. Het is bovendien een blijvende herinnering: het is uniek, en je maakt er hele leuke foto’s mee als achtergrond.