Veelgestelde Vragen

Wij maken het huren van een bloemenmuur zo eenvoudig mogelijk voor jou als klant. Heb je toch nog wat vragen over de praktische kant van zo’n muur? De levering, installatie, … Hieronder vind je een overzicht van een aantal vaak gestelde vragen door andere klanten.

Kan de bloemenmuur buiten worden gezet?

Ja, dat kan zeker. Onze bloemenmuren zijn wel watjes: we kunnen niet goed tegen de regen of harde windstoten. Dus wil je de bloemenmuur buiten plaatsen, vraag dat dan eerst even en we bekijken samen wat er mogelijk is.

Zijn de bloemenmuren verplaatsbaar?

Ja. De bloemenmuren die we verhuren kunnen eenvoudig worden verplaatst. Na installatie kan met 2 personen de muur worden verhuisd naar een andere plaats. Let op: de muur is groot, dus waarschijnlijk krijg je hem niet zo gemakkelijk tussen een gewone deur.

We raden dus aan om bij de installatie duidelijk aan te geven waar de bloemenmuur dient komen te staan.

Wanneer komen jullie de bloemenmuur installeren? En de afbraak?

We installeren de muur op de dag van je event, of de dag vooraf. We spreken samen af op welk tijdstip.

De afbraak kan de avond van het event, of de dag daarna.

Voorbeeld: je event is op zaterdag. We komen de muur op vrijdagavond installeren, en de afbraak gebeurt op zondag.

Hoeveel dagen kan ik de bloemenmuur huren?

De prijzen die worden weergegeven zijn per dag (met de gratis mogelijkheid tot installatie de dag vooraf en afbraak de dag daarna). Wil je de bloemenmuur voor meerdere dag of zelfs weken huren, dan neem je best even contact op en dan maken we een aangepaste prijs op voor je specifieke behoefte.

Kan ik de bloemenmuur ook personaliseren, zoals onze namen (trouw) of ons logo (bedrijf)?

Ja zeker, ook dat is mogelijk. Standaard huur je alleen de bloemenmuur. Willen jullie je eigen namen in hout om aan de muur te bevestigen, dan kan dit perfect worden geregeld voor jullie. Ook logo’s van bedrijven, symbolen, emoji’s, … behoren allemaal tot de mogelijkheden

Bedankt hier tijdig voor te verwittigen, zodat we dit kunnen laten maken.

Welke gelegenheden zijn ideaal voor een bloemenmuur?

Een bloemenmuur geeft elk feest dat beetje extra! Een bloemenmuur huren is bij uitstek een ideale keuze voor een trouwfeest-bruiloft, communiefeest-lentefeest of een verjaardagsfeest.

Wat is een andere naam voor ‘Bloemenmuur’?

Een ‘bloemenmuur’ is misschien wel de meest gebruikte term in België en Nederland. Maar als je naar het buitenland kijkt – en dan voornamelijk de Verenigde State van Amerika of het Verenigd Koninkrijk – dan lees of hoor je wel eens heel wat verschillende namen. Enkele synoniemen voor bloemenmuur zijn: flowerwall, floral backdrop, flower backdrop, wedding wall, wall of roses.

Uit welk materiaal bestaat een bloemenmuur?

Onze muren bestaan uit bloemen die vervaardigd zijn uit hoge kwaliteit zijde. Dit belooft een bloemenmuur die er net echt uit ziet, met volle kleuren en het correcte reliëf.

Waarom geen echte bloemen in de bloemenmuur?

Echte bloemen zijn duur. De prijs van een klein bosje bloemen valt zeker nog mee, maar een hele bloemenmuur bedekken kost handen vol geld. Bovendien zullen de bloemen het snel al na een paar dagen opgeven en er verwelkt beginnen uit te zien.

Bovendien zijn echte bloemen niet altijd even goed voor het milieu: ze vragen heel wat water om gekweekt te worden. Ook het transport vanuit het land waar deze worden gekweekt (e.g. Marokko) is een echte boosdoener voor het milieu.

Een bloemenmuur met zijden bloemen is dus ideaal: het ziet er echt uit en het kan verschillende malen worden hergebruikt.

Welke bekende sterren gebruikten een bloemenmuur?

Een beetje te veel om op te sommen! Vooral op huwelijken of exclusieve verjaardagsfeestjes kiezen de wereldsterren voor een bloemenmuur om hun feest to the next level te hijsen.

Zowat wel het meest bekende voorbeeld is Kim Kardashian, die trots haar bloemenmuur deelde via Instagram:

View this post on Instagram

?

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on